Вівторок , 19.03.2024

У Тернополі пасажири здали у поліцію п’яного водія тролейбуса (ФОТО)

Сьогодні, 14 лютого, близько 14.00, до одного з екіпажів патрульних звернулися громадяни.

Вони повідомили, що водій міського тролейбуса з «позивним» 130, ймовірно, знаходиться в стані алкогольного сп’яніння та їздить, порушуючи ПДР.

Уже за декілька хвилин на вулиці Текстильній, поліцейські помітили вищевказаний транспортний засіб та зупинили його згідно ст. 35 ЗУ « Про Національну поліцію».

Водієм виявився 63-річний тернополянин, під час спілкування з яким, інспектори виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на визначення стану сп’яніння водій відмовився у присутності двох свідків у встановленому законом порядку.

Проте відмова на визначення вмісту алкоголю в крові не звільнила керманича від адміністративної відповідальності. На водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в нетверезому стані), надалі матеріали справи передадуть в суд, який і визначатиме міру покарання для водія.

Патрульна поліція дякує громадянам за активну громадську позицію!

“Якщо ви стали свідком правопорушення, тоді не зволікайте, а відразу телефонуйте на спецлінію 102! Разом з вами ми зробимо місто безпечнішим!” – зазначають у прес-службі управління патрульної поліції Тернопільської області.