Середа , 24.04.2024

У Тернополі провели в останню путь протоієрея Анатолія Зінкевича

16 лютого 2019 року Архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор взяв участь у заупокійній Літургії та чині похорону спочилого настоятеля Свято-Троїцького духовного центру м. Тернополя новопреставленого протоієрея Анатолія Зінкевича.

14 і 15 лютого владика Нестор разом з духовенством єпархії молитовно вшанував пам’ять новопреставленого отця Анатолія і висловив співчуття митрополиту Михаїлу і єпископу Симеону та усій родині спочилого.

Попрощатися зі спочилим настоятелем і віддати останню шану прибули митрополит Луцький і Волинський Михаїл, митрополит Хмельницький і Кам’янець-Подільський Антоній, архієпископ Тернопільський і Бучацький Тихон, єпископ Луганський і Старобільський Афанасій, єпископ Тернопільський і Теребовлянський Павло, єпископ Ужгородський і Хустський Кирило, єпископ Запорізький і Мелітопольський Фотій, єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій, єпископ Дніпровський і Криворізький Симеон, єпископ Дунаївецький Марк, єпископ Шепетівський Адріан, духовенство інших єпархій, очільники Тернополя та області, парафіяни.

Поховали протоієрея Анатолія на території Свято-Троїцького духовного центру.

Фото прес-служб Тернопільської єпархії Православної Церкви України і Тернопільської міської ради.