Вівторок , 23.04.2024

Mybook – книги як стиль життя

Світ книжок такий різноманітний, що при відвідуванні книжкового магазину можна довго блукати між рядами, щоб знайти необхідну літературу.

Якщо Ви любите використовувати свій час економно, тоді інтернет-магазин mybook – це те, що Вам потрібно. У будь-яку зручну хвилину: на роботі, за чашкою кави чи у домашній обстановці Ви можете відвідати віртуальні книжкові стелажі.

Функціональне наповнення сайту дозволяє швидко віднайти необхідну літературу за допомогою пошукового запиту. Для постійних клієнтів ми пропонуємо цікаві акційні пропозиції та вигідні умови покупок літератури зі знижкою до 7%. При заказі книжок на суму більше 500 грн – Ви отримаєте безкоштовну доставку.

Літературне різноманіття на mybook

На сайті інтернет магазину вся література розбита на такі категорії:

  • Бізнес література: книги про менеджмент, економіку, підприємництво, бухгалтерію.
  • Дитяча рубрика: казки, книжки про творчість, героїв фільмів та мультфільмів, художня література.
  • Нехудожня література: книги з медичної, спортивної, транспортної, гуманітарної, юридичної тематики, словники, календарі та ін.
  • Учбова література: книги для дошкільнят, студентів, школярів, викладачів, вихованців музичних шкіл.
  • Художня література: біографічні видання, детективи, історичні романи, проза, поезія, любовні романи та ін.

У кожній категорії є зручна класифікація книг за автором, мовою, виданням, роком випуску, форматом.

Книги як стиль життя

У світі сучасного інтернету та технологій для багатьох книги відійшли на інший план. Згідно з соціологічних опитувань у 2017 році більше половини українців не прочитали жодної книги. Mybook з кожним роком намагається покращити таку статистику. Ми працюємо над тим, щоб читання та саморозвиток стали невід’ємною частиною кожної людини.

Як почати читати? Спочатку треба знайти цікаву та «саме ту книгу», після читання двох сторінок якої не захочеться спати. Почніть з власного самоаналізу. Поміркуйте про яку тематику, жанр чи можливо знамениту особистість Вам хотілося б дізнатися.

Часто книги допомагають пройти через певні труднощі. Художня та психологічна література зі схожою життєвою ситуацією допоможе вирішити важливі питання чи просто подивитися на них з іншого боку.

Якщо Ви прагнете до самореалізації, то підбірка бізнес літератури на Mybook допоможе Вам реалізуватися у багатьох сферах. Для підприємців є література про успішну торгівлю та результативний продаж.

Для тих, хто хоче реалізувати свій бізнес через інтернет, Ви можете почитати такі бестселери, як «YouToube: Волшебная кнопка успеха. Создай канал на миллион просмотров», «Администратор инстаграма: руководство по заработку». Тут можно почитати рецензії до багатьох популярних книжок.

Інтернет магазин Mybook – це велика бібліотека корисних, повчальних та розважальних книжок для всієї сім´ї. Будьте інтелектуальними та вмійте розважати себе с користю за читанням улюбленої книги.