Четвер , 28.03.2024

Тернополянин скоїв смертельну аварію на Івано-Франківщині: одна людина загинула, ще троє – у лікарні (ФОТО)

Вчора ввечері 36-річний тернополянин, перебуваючи за кермом автомобіля марки “Форд”, на Івано-Франківщині допустив зіткнення з автомобілем марки “Ауді”.

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася у п’ятницю, 29 березня, у селі Цуцилів Надвірнянського району.

Близько 20 години на автодорозі сполученням “Надвірна – Івано-Франківськ” 36-річний водій автомобіля “Форд Оріон” проявив неуважність і не обрав безпечної швидкості руху при обгоні вантажівки.

Внаслідок цього тернополянин виїхав на смугу зустрічного руху і допустив лобове зіткнення із автомобілем “Ауді Q 7”, під керуванням 37-річного мешканця Івано-Франківська.

У результаті ДТП  пасажир  “Форда Оріон” від отриманих травм помер по дорозі в лікарню, а троє  пасажирів цього автомобіля з тілесними ушкодженнями госпіталізовані. Пасажири, які отримали легкі тілесні ушкодження, відпущені додому.

Подробиці автопригоди встановлює слідство, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (“Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”) ККУ.