П’ятниця , 29.03.2024

Які брюки вибирати для сезону весна-літо 2019: аналізуємо актуальні тренди жіночої моди

Брюки давно стали звичним елементом не тільки ділового чи вечірнього, а й повсякденного жіночого гардеробу.

Брюки давно стали звичним елементом не тільки ділового чи вечірнього, а й повсякденного жіночого гардеробу. Саме тому дизайнери відводять їм важливе місце у своїх колекціях, пропонуючи кожного разу нові трендові фасони і кольори.

Для сезону весна-літо 2019 вони підготували чималий вибір різних жіночих брюк – дізнаймося, які моделі будуть головними героями модних образів найближчими місяцями.

Брюки-палаццо

Модне повернення з 1960-х р. – італійські брюки з високою талією і широкими довгими штанинами, які повністю закривають не лише ноги, а й взуття.

Їхня характерна риса – вертикальні складки, які починаються вже від поясу, та акцентні великі кишені по боках. Цього сезону модельєри роблять ставку на однотонні палаццо з легких тканин: шифону, шовку, органзи та парчі.

Брюки з кльошем

Тенденцію на ретро продовжують брюки-кльош. Надихнувшись естетикою 1970-х, дизайнери презентували в своїх колекціях найрізноманітніші моделі, серед яких легко знайти вдалий варіант і для повсякденної прогулянки, і для світського заходу.

З високою і екстремально низькою посадкою, з розширенням від колін і з контрастним кльошемвід поясу, з класичної замші та вишуканого атласу – підібрати під свій стиль модні жіночі брючки на весну можна тут.

Брюки-карго

Епоха 1990-х також не була обділена дизайнерами у цьому сезоні – на подіумах знову з’явилися культові брюки-карго з накладними і втачними кишенями. В моді різні інтерпретації крою карго: прямий,широкий, під банани і під галіфе. Низ брюк може закінчуватися підворотами, манжетами чи куліскою.

Традиційно карго представлені в камуфляжних і мілітарі-кольорах, але відкриттям сезону весна-літо 2019 стали брюки світлих відтінків: айворі, бежевого, небесного, ніжно-коралового.

Укорочені брюки

Навесні і влітку 2019 р. модельєри наполегливо рекомендують носити вкорочені брюки. В колекціях пропонуються одразу кілька стильних фасонів: кюлоти, бриджі, брюки-спідниці, чіноси і брюки-капрі. Серед кольорів превалюють насичені глибокі відтінки: шоколадний, вишневий, смарагдовий, болотяний, хакі.

В світі моди укорочені брюки цінуються за універсальність, адже під них можна підібрати будь-які фірмові моделі жіночого взуття: туфлі на підборах, сліпони, босоніжки на танкетці і навіть кросівки.

Брюки з лампасами

Якщо ви думаєте, що лампаси характерні лише для спортивних штанів, то цього сезону на вас чекає сюрприз – с легкої руки дизайнерів вони перекочували до casual і навіть ділової моди. Актуальні варіанти брюк з лампасами ви знайдете в інтернет-магазині Kasta.

В колекціях модних брендів можна побачити лаконічні рішення з лампасами, які повторюють фактуру і колір брюк, а також екстравагантні варіанти, що декоруються контрастним декором.

Брюки з розрізами

Ще одне оригінальне відкриття сезону – брюки з розрізами. Останні можуть оголювати лише щиколотки чи починатися вже від стегон. Перші брюки своїм силуетом відсилають до брюк-кльош, а другі – до брюк-спідниці. Нерідко такі штани доповнюються асиметричними деталями – скошеними застібками чи нерівними шлевками.

One comment

  1. Хочу ще додати, що у цьому сезоні неймовірної популярності набули штани у смужку, як горизонтальну, так і у вертикальну. Дуже багато таких моделей я знайшла у цьому інтернет магазині https://zh-leggings.com.ua
    Раджу всім модницям і собі там щось придивитись і обов`язково прикупити!