П’ятниця , 19.04.2024

Анатолій Гриценко – найкращий кандидат на посаду президента, – Микола Томенко у Тернополі

Команда Анатолія Гриценка іде на президентські вибори із передвиборчою програмою, яку виконають протягом одного президентського терміну, тобто 5 років.

Про це 14 березня, перебуваючи у Тернополі, заявив Микола Томенко – відомий і досвідчений український політик, заступник керівника центрального штабу Анатолія Гриценка зі стратегії та медійної комунікації.

Під час зустрічі із представниками тернопільських ЗМІ Микола Томенко пояснив, чому вирішив приєднатися до команди Анатолія Гриценка на цих президентських виборах.

“Концепція об’єднаної демократичної команди полягає в тому, щоб провести виборчу кампанію в традиціях європейського досвіду. З Анатолієм Гриценком ми дійшли згоди по багатьох принципових питаннях. Я вважаю, станом на сьогодні, саме Анатолій Гриценко-найкращий кандидат на посаду президента, бо це людина чесна, принципова, яка може навести порядок в Україні. Тому і підтримую його на цих виборах”. – зазначив Микола Томенко.

Водночас Томенко додав, що команда Гриценка працюватиме у владі тільки 5 років і не матиме потім намірів боротися на наступний термін.

“У нас в країні постійно виникають конфлікти між діючою владою, яка іде на другий термін, і опозицією. Іноді ці конфлікти завершуються революцією. Тому, ми домовилися, що у випадку перемоги, працюємо тільки п’ять років, виконуємо передвиборчу програму і забезпечуємо умови для чесної боротьби нових політичних команд на наступних виборах”. – пояснив Микола Томенко.

Об’єднання кандидата в президенти Анатолія Гриценка 3 лідером «Самопомочі» Андрієм Садовим та Головою партії «Народний контроль» Дмитром Добродомовим стало подією, яка здатна змінити хід передвиборчої кампанії.

Гриценко стає лідером президентських перегонів – за нього готові проголосувати 15,6% українців. Про це свідчать дані всеукраїнського соціологічного опитування Українським інститутом соціальних досліджень імені Олександра Яременка та Центром «Соціальний моніторинг».

Результати цього опитування свідчать, що існує потужний запит суспільства на створення єдиної команди демократичної опозиції. Об’єднання демократичних сил дало потужний сигнал виборцям про те, що утворюється нова дієва команда, яка здатна взяти відповідальність за ситуацію в країні.