Середа , 24.04.2024

Гриценко розповів, що вирізняє його з поміж інших кандидатів у президенти

Кандидат на посаду Президента України Анатолій Гриценко назвав, як мінімум, три пункти своєї передвиборчої програми, аналогів яких ви не знайдете у програмах інших учасників виборчих перегонів.

За президентську булаву борються 39 претендентів. Часто їх передвиборчі обіцянки перегукуються.

Втім, під час свого нещодавнього перебування у Тернополі, кандидат на посаду Президента України Анатолій Гриценко назвав відмінності своєї передвиборчої програми у порівнянні з іншими кандидатами.

“В процесі реформи оборонної галузі буде скасований обов’язковий призов юнаків на строкову військову службу. Цього ви не знайдете у програмах інших кандидатів. Другий момент – я єдиний, хто представив п’ятьох людей зі своєї команди, які претендують на посади, що за Конституцію перебувають у межах компетенції президента. Цього не робив ніхто. І ще одна унікальність моєї передвиборчої програми  – ми з командою ідемо працювати лише на 5 років, без наміру боротися потім за другий термін. Цього точно не заявляв ніхто”. – зазначив Анатолій Гриценко.

Як відомо, об’єднання кандидата в президенти Анатолія Гриценка з лідером «Самопомочі» Андрієм Садовим та Головою партії «Народний контроль» Дмитром Добродомовим стало подією, яка здатна змінити хід передвиборчої кампанії.

Гриценко є одним з лідерів президентських перегонів і має непогані шанси потрапити у другий тур.