Четвер , 25.04.2024

«Співпраця з БФ «Апостол» – не одноразова акція, а систематична робота», – волонтер Іван Космина

Активіст з Вільхівчика Гусятинського району Іван Космина згадав про те, як починалася його співпраця з Благодійним фондом «Апостол», яку нині волонтер вважає невід’ємною частиною свого життя.

Михайло Апостол

«У 2014 році Михайло Апостол вперше приїхав до мене в гості і наша розмова була побудована на тому, щоб спільними зусиллями допомогти людям. Того дня Михайло Володимирович розповів мені про напрямок роботи БФ «АПОСТОЛ» та запропонував співпрацю, і з того часу я заразився цією справою і живу благодійністю», – написав активіст на своїй сторінці у соцмережі.

 

В 2014 році Михайло Апостол вперше приїхав до мене в гості і наша розмова була побудована на тому, щоб спільними…

Опубліковано Іваном Косминою Четвер, 28 лютого 2019 р.

Іван Космина розповів, що четвертий рік поспіль громадська організація «Вікторія» та Благодійний фонд «Апостол» надають допомогу одягом, взуттям, ходунками, візками, милицями та іншими необхідними для людей речами.

«За цей час, я став фанатиком цієї справи і тепер не уявляю свого життя без цієї роботи. Співпраця з БФ «Апостол» тримає мене в тонусі, додає відповідальності. Це не одноразова акція, а систематична робота впродовж  чотирьох років», – зазначив активіст.

Він також подякував своїй мамі за постійну підтримку і допомогу.

«Велике дякую своїй мамі Галині Іванівні, яка другий день від ранку до вечора роздає все що я привіз. Без мами я б не впорався…», – додав Іван Космина.

Михайло Апостол відреагував на пост Івана Космини. Засновник БФ «Апостол» зауважив, що Іван Космина разом з мамою роблять святу справу.

«Це не просто благодійність,це жертовність во ім’я допомоги іншим, тим, хто сьогодні потребує цієї допомоги. Ви з мамою сьогодні жертвуєте своїм часом, своїм здоров’ям, своїми пенсіями, бо інакших фінансових поступлень не маєте, всім своїм мінімальним достатком, допомагаючи людям», – написав він у фейсбуці.

Варто додати, що Іван Космина заснував у Вільхівчику спортивно-оздоровчий рух «Вікторія», проводить свята здоров’я, їздить з дітьми на чемпіонати з воркауту, написав книжку «Світло в кінці тунелю». З 2015 року є депутатом у Гусятинській ОТГ, партнером Благодійного фонду «Апостол» та засновником ГО «Гусятинське районне об’єднання людей з інвалідністю «Вікторія».