Четвер , 28.03.2024

Стріт стайл 2019: топ модних жіночих кросівок весни

Міський стиль дещо змінився за останні сезони, тепер поєднувати спортивне взуття з костюмами, сукнями і спідницею стало нормою.

Купити модні жіночі кросівки в Україні

В тренді не тільки спортивний шик, але і стріт-стайл, який відрізняється яскравим масивним взуттям.

Величезні і грубі жіночі кросівки стали невід’ємною частиною образу сучасних дівчат. На що звернути особливу увагу?

Які купити жіночі кросівки? Огляд від популярного салону взуття “Маріго”

Зараз на піку популярності так звані ugly dad sneakers, які може і дуже зручні, але виглядають досить екстравагантно. Проте, селебріті і модні блогери раз у раз хизуються в цих громіздких кросівках і комбінують їх з самої різної одягом.

Уособленням вищого стилю вважаються Balenciaga Triple S і Louis Vuitton Archlight. Дороге задоволення, яке успішно зуміли замінити більш доступні бренди. На які нюанси звернути увагу:

–         Насолода чистим кольором! Чорні кросівки жіночі, а також білі і бежеві ідеально підходять для базового гардеробу. Доповнять Ваш тотал-лук і зроблять його завершеним на 100%!

–         Гра на контрасті! Поєднання різних кольорів і фактур якнайкраще продемонструє Ваш смак і почуття стилю. Особливо виграшно виглядають коралові, салатові і помаранчеві елементи.

–         Металік! Вставки з глянцевого і дзеркального матеріалу, як у Stella McCartney, надають образу якоїсь гламурності і кокетства.

–          Кросівки-шкарпетки з білою підошвою! Демна Гвасалія зумів викликати захват і епатаж на світовому подіумі, тепер же чорно-білі кросівки жіночі з’являються на вулицях мегаполісу в усьому світі. До речі, серед чоловіків вони не менш популярні.

Верхня частина з нубуку / замші і дихаючої сітки найчастіше зустрічається на виробах. Це не може не радувати, адже тоді мікроклімат всередині пари гарантовано забезпечить комфорт для ніг.

Натуральна шкіра також користується попитом. Рифлена підошва, ущільнений носок і товсті шнурки, звіриний принт і великі камені також можуть бути присутніми на Вашій парі кросів!

Де купити модні жіночі кросівки в Україні? Онлайн-магазин брендового взуття Marigo до Ваших послуг!

Купити модні жіночі кросівки в Україні

Мало знати, які кроси в тренді цієї весни, потрібно ще знати, де саме їх придбати з найбільшою вигодою для себе.

Цей інтернет-магазин взуття порадує навіть самих божевільних модників, адже в оновленій колекції є ультрамодні “татові кросівки” різних форм і дизайнів!

Також для Вас є більш класичні моделі, не менше популярні в цьому сезоні білі і бежеві кеди, спортивне взуття на підборах / платформі / танкетці.

Тут Ви зможете купити білі кросівки жіночі недорого, але при цьому залишитеся задоволені якістю, що дуже важливо для комфортного щоденного використання. В “Маріго” часто проходять розпродажі і є безкоштовна доставка – ідеально для весняного шопінгу!