Субота , 20.04.2024

Водій на дорозі бив велосипедиста за порушення правил, – тернополянин (ФОТО)

На проспекті Бандери водій буса бив велосипедиста.

Про те, що на проспекті Бандери водій буса бив велосипедиста, написали у Facebook-спільноті Тернопільські плітки.

“Чувак щойно на Бандери бив велосипедиста серед дороги. І ногами копав ровера”, – йдеться в дописі.

Що стало причиною конфлікту, автор допису не знає. Однак він виклав фото буса та водія. Судячи з кадру, водій залишив транспортний засіб просто посеред дороги на двох суцільних смугах, коли вийшов “розбиратись” із власником велосипеда.

В коментарях читачі допускають, що велосипедист порушив ПДР.

“Я велосипедистів як учасників руху поважаю. Але… Вважаю, що вони також мають проходити державний екзамен і їм мали б видати права. Бо, нікого не хочу образити!!!!половина велосипедистів у Тернополі правил дорожньогр руху не знають. У цій конкретній ситуації – треба знати всі обставини, а потім ставати на захист когось. Я наприклад коли їду – то тримаюся від велосипедистів за 4 метри , бо від них всяке можна чекати”, – пише Зоряна Довгань.

“(водій) перетнув 2 суцільні. Навпаки треба його копати”, – додає Andrii Kir.

“Скоріше всього, що велосипедист не дотримався ПДР і хапнув. Інакше чого б водію зупинятись і бити його?”, – розмірковує Tatyana Furrier.

“Можливо, велосипедист вийшов з вулички і прямо на шляху буса, а той швидко взяв вліво тому і перетнув дві сплошні”, – шукає пояснення ситуації Andrei Russo.

Джерело: “0352”.

2 коментарі

  1. Журналісту гралі в сраку. Як можна стверджувати щось(а заголовок саме стверджує) коли нема достовірної інформації, а лише ПРИПУЩЕННЯ від людей котрі навіть НЕ БУЛИ СВІДКАМИ.

  2. Санька саломон

    Нащо зводите наклеп на велосипедиста? Ваш заголовок не відповідає правді. Ви хоч би перевіряли інформацію