Четвер , 28.03.2024

У штабі “Батьківщини” заявили про небезпеку зриву виборів на Тернопільщині

За вказівкою з Адміністрації Президента обласне управління СБУ розгорнуло операцію під штатною назвою «шатун», з метою – зірвати вибори на Тернопільщині.

Про це йдеться у зверненні Василя Деревляного – керівника Тернопільського обласного виборчого штабу кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко.

“В рамках спецоперації працівники СБУ роблять так звані «нальоти» на помешкання, місця роботи партійців «Батьківщини» та прихильників Юлії Тимошенко. Допит з тиском та шантажем діє як залякування людей.  Працівники СБУ наполегливо домагаються від людей відповідей на запитання щодо агітаційної мережі “Батьківщини”, схеми її роботи, джерела фінансування тощо. Після допиту, людей просять підписати протокол і вручають запрошення до прокуратури”. – повідомляється у зверненні.

У документі також зазначається, що громадян переконують – відмовитися від участі в виборчому процесі – від агітації та роботи в комісіях (членами ДВК, спостерігачами).

У тернопільському штабі Юлії Тимошенко такі провокації розцінюють виключно як намагання зірвати виборчий процес в області.

“Закликаємо працівників Управління СБУ в Тернопільській області, прокуратури та поліції – дотримуватися і слідкувати за дотриманням «букви» Закону, служити українському народу, а не олігархічному режиму! Просимо наших партійців, прихильників Юлії Тимошенко, всіх свідомих громадян не піддаватися на провокації!” – зазначається у зверненні Тернопільського обласного штабу Юлії Тимошенко.

Читайте також:
Тернопільські тимошенківці повідомляють про шалений тиск з боку СБУ