Субота , 20.04.2024

Шановні жителі Тернопільської області!

Чому Ми не є господарями на своїй землі?

Чому Ми поневіряємося по Світу, шукаючи кращої долі?

Чому Ми воюємо і проливаємо кров на своїй землі за чужі інтереси?

Чому Ми в злиднях вимираємо на своїй землі?

Чому Ми сьогодні не хочемо з усією відповідальністю долучитися до боротьби за свою землю, за кращу долю для своїх дітей та онуків?

Сьогодні Україна опинилася в ситуації, коли основоположні цінності вільного суспільства: добробут, свобода, демократія, людська мораль і громадська відповідальність виявилися під загрозою. До найнижчого рівня впала довіра нації до найвищих державних установ. Ідеї, цілі Майданів – забуті, знівельовані! Все це свідчить про абсолютну безвідповідальність та безкарність, які панують у вищих ешелонах влади.

Чому люди, які покликані служити суспільству – нехтують своїм зобов’язанням?

Чому, обрані вами: Президент, Кабмін та Парламент проводять в Україні антинародну, злочинну політику, спрямовану на геноцид української нації?

Відповідь проста: Ми з Тобою дозволяємо їм це робити!

Винні в цьому всі і кожен зокрема! В тому числі і той, хто є байдужим, зраджує та продається за гроші.

Господь всім нам дав право вибирати: бути гідними та вільними чи рабами. Бути рабом чи ні, мати гідність чи відмовитися від неї – кожен вирішує для себе сам.

Національна гідність та національна гордість – основа розвитку нації. Без них кожен народ, яким би великим він не був, стає масою роздратованих людей, на думці в яких: «аби день до вечора».

Такий народ зневажають усі. І в першу чергу, в душі він зневажає сам себе…

Якщо сьогодні Ти змовчиш, не нарікай завтра, коли над Тобою познущаються в державній установі, на роботі, коли Ти чи твої рідні постраждають від несправедливості владних структур. Завтра вже нікому буде заступитися за Тебе, за Твоїх близьких.

Побори найбільше зло – власну байдужість! Приєднайся до боротьби з існуючим владним режимом! Згуртуй своїх рідних, друзів, сусідів та прийдіть на вибори 31 березня 2019 року.

Твій вибір – це майбутнє для вільної, мирної, процвітаючої та сильної української нації! Це майбутнє з кращою долею для Тебе, Твоїх дітей та онуків!

З повагою,

Керівник Тернопільського обласного виборчого штабу кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко

Василь Деревляний