Середа , 17.04.2024

В «Пошторг» назвали головні проблеми пенсіонерів

Технології не стоять на місці і щодня розвиваються шаленими темпами. Тому великий бізнес починає все більше орієнтуватися на активних користувачів інтернету.

Але що робити людям похилого віку, які не розуміють значення слова Wi-Fi? Ми поспілкувалися з представниками компанії «Пошторг» і з’ясували, з якими ж проблемами сьогодні стикаються українські пенсіонери та які є шляхи вирішення таких негараздів.

За останніми даними, сьогодні в Україні проживає близько 12 мільйонів пенсіонерів і майже половина з них живе у віддалених куточках нашої країни, де немає ні інтернету, ні аптек, ні магазинів з широким асортиментом. Пенсія невелика, а проблеми зі здоров’ям з кожним роком тільки накопичуються. Саме тому літні люди все рідше купують якісні товари та не часто ходять до магазинів.

Останні декілька років популярними стали покупки через каталоги. Компанія «Пошторг» вже більше 5 років займається дистанційною торгівлею, випускає каталоги, в яких можна знайти різні космацевтичні засоби з догляду за шкірою та волоссям, товари для побуту, а також безліч корисних дрібниць для дому. Продукцію високої якості та за доступною ціною доставляють поштою або кур’єром в будь-яку точку країни.  Таким чином вирішується одна з проблем пенсіонерів.

«Ми регулярно докладаємо якомога більше зусиль, аби якість обслуговування наших клієнтів була на найвищому рівні. Ми знаємо, що більшість людей похилого віку – самотні. Саме тому ми створили безкоштовну гарячу лінію, де кожен із клієнтів може не лише отримати консультацію щодо вибору того чи іншого товару, а й просто поспілкуватися з оператором.

Знаємо ми і про те, що більшість літніх людей в нашій країні живуть на мізерну пенсію та в усьому собі відмовляють. Ми намагаємося зробити їх життя кращим, тому регулярно проводимо маркетингові акції, в яких кожен наш клієнт має шанс виграти кругленьку суму грошей», – розказали в «Пошторг».

На жаль, це далеко не всі проблеми, з якими стикаються люди похилого віку в нашій країні. Та добре те, що є такі компанії як «Пошторг», які докладають максимум зусиль, аби зробити життя пенсіонерів бодай трохи простішим та щасливішим.