П’ятниця , 29.03.2024

День аналізів: Зеленський і Порошенко здали кров (ВІДЕО)

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський та чинний президент і кандидат на виборах Петро Порошенко здали аналізи на алкогольну та наркотичну залежність, але зробили це в різних лабораторіях у Києві.

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський здав кров на аналізи в приватній лабораторії «Євролаб».

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив після здачі аналізів. «Здав кров. Все, що треба було, всі крові з мене викачали. Але, слава Богу, у мене її багато», – сказав Зеленський. Кандидат у президенти додав, що «через три дні ми отримуємо результат на електронну пошту, всім покажемо, все офіційно». На уточнення про те, що для аналізів ще нібито потрібно було здати зразки волосся і нігтів, він зазначив: «Скажуть – здамо».

Водночас, кандидат в президенти та чинний глава держави Петро Порошенко здав аналізи на вміст в організмі наркотичних речовин та алкоголю в медичному центрі НСК “Олімпійський”. Здача крові з медичного центру транслювалася в прямому ефірі акредитованим журналістам, що знаходились в НСК “Олімпійський” та на сторінці президента у Facebook. Аналізи Порошенка будуть передані в чотири медичні установи, два з яких державні, а два – приватні. Остаточні результати будуть протягом двох годин.