Четвер , 28.03.2024

У Тернополі вбили відому тату-майстриню (ФОТО)

У вівторок, 16 квітня вранці на вул. Леся Курбаса, 9 у Тернополі було багато поліції. В одній із квартир виявили мертвою молоду жінку, яка лежала в крові.

Деталі трагедії з’ясовують правоохоронці, які розпочали розслідування за фактом умисного вбивства.

Відомо, що загибла — 27-річна Тетяна Подвашецька. Тернополянка була достатньо впізнаваною в місті, адже більша частина її тіла була покрита татуюваннями, в соцмережах у неї було безліч прихильників. Жила дівчина разом із чоловіком, разом тримали тату-салон.

Як стало відомо журналістам сайту «Тернополяни», тіло знайшла власниця квартири, у якій жила пара. На місце події виїхали правоохоронці та медики. Останнім залишилось лише констатувати смерть, адже ще до приїзду «швидкої» жінка не подавала жодних ознак життя. Медики кажуть, що смерть потерпілої настала вночі.

Попереднім оглядом тіла було знайдено сліди насильницької смерті. Зокрема, судово-медичний експерт виявив кілька ножових поранень. Труп направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи.

Подробиці моторошної події правоохоронці наразі коментувати не беруться. За словами свідків, у злочині попередньо підозрюють знайомого пари, якого часто бачили в компанії молодої пари.

Джерело: “Тернополяни”.