Субота , 20.04.2024

Біля Варшави затримали 8 українців за незаконне виготовлення цигарок

Поліція вилучила майже 400 тис. штук цигарок, що виготовили на нелегальній фабриці громадяни України

Варшавська поліція вилучила на терені Лєґьоновського повіту неподалік столиці Польщі майже 400 тис. штук цигарок без польських акцизних знаків. Про це повідомив речник Столичної комендатури поліції Сильвестер Марчак. Ліквідовано також виробничу лінію цигарок, інформує “Польське радіо”.

Правоохоронці зі столичного відділу боротьби з економічною злочинністю затримали вісьмох громадян України. Затриманим висунули обвинувачення та взяли під тимчасовий арешт. Їм загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Поліції вдалося з’ясувати, що в одному з населених пунктів неподалік Варшави працю нелегальна фабрика цигарок. У зв’язку з цим правоохоронці затримали вісьмох осіб, які займалися незаконним виробництвом.

На місці поліція виявила виробничу лінію цигарок, вилучила три станки для пакування та майже 400 тис. штук цигарок без польських акцизних знаків.

Товари із зареєстрованими товарними знаками відомих світових брендів потрапляли на ринок. Збиток державної скарбниці оцінили у майже 440 тис. злотих (102 тис. євро).

атримані громадяни України підозрюються у виготовленні та торгівлі підробленими цигарками, незаконному використанні товарних знаків, а також у кримінально-податкових злочинах.