Четвер , 18.04.2024

На Тернопільщині батько призовника каже, що його сина просто з автобусної зупинки забрали у військомат

У Борщеві стався дивний випадок. Батько призовника повідомляє, що його сина просто з автобусної станції забрали до військового комісаріату. Тоді з сином стояла мама. Рідні розповіли журналістам як все відбувалось. 

Історія, яку оприлюднив батько одного з юних хлопців, шокує.

— Мого сина, без повістки на автобусній зупинці у суботу в м.Борщеві підїхав бус з затемниними вікнами, вийшли 6 мордоворотів забрали сина і відвезли в Тернопіль у військомат. Решту видно на відео. Дуже цікаво звідки вони знали ,що це призовник ,Ф.І.П.і що він стоїть на зупинці (біля дитсадіка),а перед цим він зустрів односельця, той запитав ти куди, та додому . І через 15 хв. вже іхав в іншому напрямку до обласного воєнкомату, без грошей і документів .Таке може бути тільки в нашій країні де ви самі відчуваєтє дію закону, а односельчани напено здогадались кого зустрів мій син, — написав Тимків Олександр.

Редакції “Звістки” вдалось поспілкуватись з рідними хлопця.

Так, за словами сестри, брат разом з мамою йшли на автобус додому, зустріли в місті знайомих, привітались і пішли далі. За кілька хвилин, коли вони очікували на автобусній зупинці, під’їхав автомобіль, з якого вийшли люди в цивільному. Спочатку підійшли до мами, а згодом, побачивши брата, обступили і забрали.

Як розповів батько, син уже у військовій частині 3008 Нацгвардії України, яка знаходиться у Вінниці. Також він побував у обласному військоматі, де більша частина призовників привезена таким самим чином. Хлопці сидять в шортах, в кімнатних тапочках.

Джерело: Доба