П’ятниця , 29.03.2024

Команда Креатор-Буд взяла участь у благодійному марафоні в Києві

У день святкування Дня Києва, 26 травня відбувся наймасштабніший спортивно-благодійний захід України – «Пробіг під каштанами».

Команда Креатор-Буд  у складі 26-ти учасників  успішно здолала 5-ти кілометрову дистанцію і започаткувала для себе нову спортивну традицію.

Керівник команди, Ігор Гуда, запевняє, що цей захід для його колективу – початок нової,  доброї традиції .  Спортивне життя компанії та благодійні проекти – це важлива і невід’ємна його частина від початку її створення і до сьогодні.

Тернопільська та Київська філії компанії Креатор-Буд об’єднали свої емоції і успішно, у чудовому насторої, з усвідомленням суспільно важливої, благодійної місії, перетнули фінішну пряму.

Спортивний  захід відбувся у столиці  зі стартом на Майдані Незалежності.

27-мий забіг, за словами організаторів святкового дійства був наймасштабнішим за усю історію проведення марафону у Києві. І цьогоріч у ньому взяли участь понад 20 000 учасників.

Зібрані кошти організатори спрямують на придбання обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії  МОЗ України, Інституту очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П.Філатова.

 Спортсмени тернопільської філії Креатор-Буд з відчуттям гордості і перемоги повернулися додому і готуються до наступних цікавих суспільно важливих заходів.

 Командний дух у здоровому тілі і усвідомлення єдності українців заради добрих справ  – основна місія, яка надихала команду Креатор-Буд об’єднати  свої сили і емоції у Благодійному Марафоні в серці України.