Четвер , 28.03.2024

Син загиблого чемпіона з Тернопільщини Андрія Пушкаря знявся в кліпі Тоні Матвієнко (ФОТО)

Маленький син чемпіона України та Європи Андрія Пушкаря став головною зіркою кліпу Тоні Матвієнко на композицію «Дитячий сміх». 

Для двохрічного Лева участь у зйомках кліпу стала справжньою пригодою. За словами матері хлопчика Світлани Пушкар, взяти участь у відеоролику їх запросив режисер. Дитина перебувала на знімальному майданчику протягом чотирьох годин – маленький Лев розважався, сміявся та показував язика. В кліпі його показуватимуть в декількох епізодах. Повідомляє «Ternopil.trend».

Окрім сина спортсмена з Тернопільщини, у зйомках також взяли участь дочка Тоні Матвієнко та син Ірини Білик.

Нагадаємо, Андрій Пушкар трагічно загинув 14 листопада 2018 року. Спортсмен прямував в аеропорт, щоб взяти участь у змаганнях за титул чемпіона світу, проте водій автомобіля не впорався з керуванням і транспортний засіб розбився. Спортсмен загинув на місці. Титул чемпіона світу вручили посмертно його маленькому сину Леву.

Протягом своєї спортивної діяльності Андрій Пушкар неодноразово завоював звання чемпіона світу та Європи. Серед його здобутків – перемоги на Кубку світу серед професіоналів. Загалом в арсеналі спортсмена налічувалося більше двохсот медалей.