Вівторок , 23.04.2024

Апостол дотримав даного батькові слова і захистив докторську дисертацію

Радник міністра внутрішніх справ кандидат історичних наук Михайло Апостол захистив докторську дисертацію і тим самим здійснив мрію свого батька.

Про це Михайло Апостол повідомив на своїй сторінці у соцмережі.

Пан Михайло зізнався, що, враховуючи постійну зайнятість на основній роботі, вже й сумнівався у тому, що це вдасться зробити. Проте 27 червня він таки захистив свою роботу з історії науки і техніки.

«Десятки разів «відкладав на колись»… і знову повертався. А причиною було дане мною слово батьку, сьогодні покійному. Він все життя чорно працював в колгоспі, на фермі і хотів щоб хтось із його дітей був, як він говорив, вченим, писав книги, говорив з екранів телебачення….

Сьогодні я виконав його бажання. Завтра планую приїхати на батьківщину, щоб піти на могилу батька і доповісти йому, що його мрія здійснилася», – розповів Михайло Апостол.

Нарешті сталося! Я,враховуючи постійну зайнятість по основній роботі,чомусь вважав,що це ніколи не вдасться здійснити ….

Опубліковано Михайлом Апостолом Четвер, 27 червня 2019 р.

Нагадаємо, що нещодавно найбільш впізнаваний з імовірних кандидатів у народні депутати Михайло Апостол повідомив про рішення щодо участі у виборах до Ради. Він заявив, що не йтиме у парламент, бо «у країні є над чим працювати».

Як повідомлялося, Михайло Апостол разом з іншими радниками глави МВС входить до складу спеціальної робочої групи, створеної Міністерством внутрішніх справ для моніторингу законності виборчого процесу і роботи зі зверненнями громадян та громадських організацій, а також повідомленнями в ЗМІ і соцмережах. Днями МВС повідомило, що моніторингова група відновила свою роботу на виборах в український парламент.