Четвер , 28.03.2024

Збірна України перемогла Італію у півфіналі молодіжного чемпіонату світу з футболу (ВІДЕО)

Молодіжна збірна Україна у вівторок, 11 червня, здобула перемогу у півфіналі Чемпіонату світу з футболу (U-20), який проходить у Польщі.

Українська команда в ½ фіналу успішно протистояла молодіжній збірній Італії і перемогла з рахунком 1:0.

Перший тайм матчу видався досить нудним, але після перерви на полі стало значно цікавіше.

У складі італійців виділявся Пінамонті, він регулярно загрожував українським воротам, але там надійно діяв Лунін, який встиг повернутися з розташування головної збірної.

А ось Україна чекала свого шансу і дочекалася його на 65-й хвилині. Конопля з правого флангу прострілив у центр, Супряга, тільки-тільки вийшов на заміну, навмисно пропустив м’яч, а слідом набіг Булеца і з десятка метрів ледь не порвав сітку – 1: 0!

Незабаром Супряга міг забити вже сам, але не реалізував вихід один на один. А до 80-й хвилині Україна залишилася в меншості. Бразилець Клаус показав друге попередження захиснику Попову. Втім, навіть в меншості Україна майже забила, але Італію після удару Кащука врятувала поперечина.Розв’язка наступила на 92-й хвилині. Скамакка в боротьбі з Бондарем прийняв м’яч в штрафній, розвернувся і потужно вистрілив в ліву “дев’ятку” –  Лунін виявився безсилим.

Але італійці рано раділи – суддя отримав VAR-підказку, подивився повтор і зрозумів, що Скамакка ліктем порушив правила проти Бондаря – м’яч скасували!

На останніх секундах Україна змогла вистояти і здобула перемогу.  У фіналі наша команда зустрінеться з переможцем пари Еквадор – Республіка Корея.