Четвер , 28.03.2024

«Опілля» — серед тернопільських підприємств, які підтримали створення гри «Тернопільська громада»

Відомі тернопільські фірми, до яких належить і «Опілля», долучилися до проекту зі створення розвиваючої настільної гри «Тернопільська громада».

Завдяки новій грі-монополії, яку нещодавно презентували в Тернополі, можна більше дізнатись про обласний центр та села, які увійшли до міської ОТГ.

— Близько півроку тому виникла ідея створити цю гру. Завдання було нелегким, адже перед нами стояло основне завдання – зробити настільну забаву цікавою. Вирішили не поспішати з термінами реалізації проекту. Пропрацьовували кожен населений пункт, всі запитання та завдання, які мали бути представлені в монополії. Працювало немало і над укладанням правил гри. Випробовували забаву практично – грали в монополію, програвали, і таким чином бачили, що не так, що потрібно змінити. Наступний етап створення гри – її дизайн, який потрібно було якісно розробити, — розповів ініціатор проекту – керівник ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” Максим Черкашин.

Очільник центру наголосив, що у процесі втілення гри в життя також спілкувалися з партнерами та шукали спонсорів проекту.

Однією з тернопільських фірм, яка підтримала втілення задуму, було підприємство «Опілля». На думку представників підприємства-союзника, така настільна гра буде не тільки цікавою, але й корисною для дорослих та діток, адже завдяки монополії містяни та туристи зможуть отримати більше пізнавальної інформації про Тернопіль.

— Підприємство відгукнулося на прохання підтримати проект зі створення гри, яка сприяє туристичній популяризації Тернополя. Наше місто – не тільки привабливе для відвідувачів, але й має значний економічний потенціал. Саме тому тут варто реалізовувати ініціативи, які сприятимуть популяризації міста, і, відповідно, розвитку внутрішнього туризму. Завдяки цьому Тернопіль поступово ставатиме відомим по всій Україні, — наголосив менеджер з маркетингу корпорації «Опілля» Василь Мацюк.

Варто додати, що гру «Тернопільська громада» розробники мають намір безкоштовно передати у всі тернопільські школи та села громади. Гру можна також придбати в Туристично-інформаційному центрі, що на вулиці Грушевського.

Прес-служба пивоварні Опілля