П’ятниця , 29.03.2024

Страшна аварія у Карпатах – внаслідок перекидання автомобіля загинуло 5 людей

У Закарпатській області поблизу села Тарасівка знайшли тіла п’ятьох загиблих.

Працівники Дубівського відділення Тячівського відділу поліції встановлюють причини надзвичайної події, внаслідок якої загинуло п’ятеро осіб. Слідство у справі триває.

Вчора, 11 червня, близько 19:00, до поліції надійшло повідомлення про перекинутий автомобіль у лісі поблизу села Тарасівка Тячівського району.

Слідчо-оперативна група виявила на початку села Тарасівка виявила тіла 56-річного, 55-річного та 38-річного місцевих мешканців. Крім того, на окраїні села Тарасівка, в лісовому масиві в урочищі «Пригідське» було виявлено перекинутий автомобіль марки «ЗІЛ», за 200 метрів від авто було виявлено тіло 28-річного місцевого мешканця, а на відстані близько 2-х кілометрів від місця події – тіло 36-річного чоловіка.

Попередньо встановлено, що авто могло перекинутись внаслідок негоди, а саме – зливи та підйому рівня води.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини надзвичайної події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілих. Слідство у справі триває, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

За інформацією ДСНС України, чоловіки, які загинули, ймовірно заготовляли деревину.

“11 червня у період з 17:45 до 22:00 у лісовому масиві поблизу с. Тарасівка Тячівського району було виявлено тіла 5 загиблих осіб (1964, 1963, 1981, 1991 та 1992 р.н.), які ймовірно здійснювали заготівлю деревини, та пошкоджений вантажний автомобіль”, – йдеться у повідомленні ДСНС України.