П’ятниця , 29.03.2024

Тернопільська футбольна команда «Вставай, Сонце» грає у формі від «Опілля»

Футбольна команда з артистів, художників, ведучих і музикантів «Вставай, Сонце» щотижня проводить футбольні матчі, які відбуваються за підтримки тернопільської корпорації «Опілля».

Після відбіркових турів фестивалю «Вставай, Сонце», засновником якого є співак та композитор Андрій Підлужний, у Тернополі почали проводити аматорські матчі творчої команди з аналогічною назвою. Тепер кожного тижня відбувається по дві товариські гри, важливим спонсором яких є товариство «Опілля».

— Ми домовилися про те, що від «Опілля» отримаємо футбольну форму, яка складається з футболок, шортів, гетрів. Також від фірми нам спонсорують м’ячі та маніжку – спеціальний одяг, який є важливим атрибутом спортивних тренувань. Окрім цього, під час кожного матчу учасники гри отримують від корпорації цінні заохочувальні призи. Бо ж «Опілля» – це не тільки пиво, але й квас. Хлопці-гравці неабияк задоволені такими символічними подарунками від нашого титульного спонсора, — розповів Андрій Підлужний.

Тернопільський музикант додав, що чотири сезони футбольної гри, які будуть проводити надалі за участю команди «Вставай, Сонце», матимуть назву «Літній кубок «Опілля», «Зимовий кубок «Опілля», «Весняний кубок «Опілля». Це будуть аматорські ліги, де гратиме велика кількість колективів.