П’ятниця , 19.04.2024

Тернопільські поліцейські зафіксували антирекорд швидкісного режиму

Антирекорд швидкісного режиму зафіксували тернопільські поліцейські на дорозі міжнародного значення «Тернопіль-Львів-Рава Руська». Водій рухався зі швидкістю 158 км. за годину при дозволених 50 км/год.

Швидкість – це потенційна загроза. Черговий антирекорд зафіксували патрульні на трасі міжнародного значення☝?

Шалена швидкість дарує багатьом водіям відчуття переваги, адреналін та емоції. Але в той же час, саме перевищення допустимих норм швидкісного режиму, можуть забрати відчуття підтримки, опори та сімейного затишку.

Ранок 3 червня.
Траса міжнародного значення М-09 (Тернопіль – Львів – Рава-Руська).

158 км/год – така максимальна швидкість водія автомобіля AUDI A4 у населеному пункті, зафіксована інспекторами на цій ділянці дороги.
За своє правопорушення кермувальник отримав постанову за ч. 3 ст. 122 КУпАП, штраф становить 510 грн.

Від початку 2019 року, з використанням приладів TruCAM, патрульні винесли 4️⃣4️⃣3️⃣4️⃣ постанови за перевищення водіями встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів.

Нагадуємо про відповідальність:
▶️згідно ч. 1 ст. 122 КУпАП — перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на 20 км/год — тягне за собою штраф у розмірі 255 гривень.
▶️згідно ч. 3 ст. 122 КУпАП — перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на 50 км/год — тягне за собою накладення штрафу в розмірі 510 гривень.

Завжди дотримуйтесь швидкісного режиму, аби ваша поїздка не стала останньою, повідомляє патрульна поліція.