П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі затримали чоловіка, який поводився підозріло (ФОТО)

Інспектори, патрулюючи на вулиці Острозького, помітили чоловіка, який своєю поведінкою, викликав у них підозри. Підійшовши до громадянина, він одразу подався навтьоки. Його миттю наздогнали та затримали. І як виявилося, недарма!

25-річний молодик повідомив, що втікав від поліцейських лиш тому, що при собі мав заборонені речі. Провівши поверхневу перевірку, згідно з чинним законодавстом, інспектори виявили у нього згорток паперу з подрібненою речовиною зеленого кольору та дві таблетки білого кольору – усе, ймовірно, наркотичного походження.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, яка встановлюватиме усі обставини справи.

Нагадуємо❗️ За виробництво, придбання, зберігання наркотичних засобів або психотропних речовин передбачена, як кримінальна, так і адміністративна відповідальність.

?Згідно ст. 309 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту – караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

?Згідно ст. 44 КУпАП – незаконне виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту в невеликих розмірах — тягнуть за собою накладення штрафу від двадцяти п’яти до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двадцяти до шістдесяти годин, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.