Четвер , 28.03.2024

У Тернополі помічник депутата обласної ради побив водія. Розшукують очевидців бійки

Умисні легкі тілесні ушкодження – кримінальне провадження за такою статтею розслідують правоохоронці Тернопільського відділу поліції. Повідомлення про чоловіка із закритою черепно-мозковою травмою, струсом та забоєм носа надійшло на лінію “102” від лікаря екстреної медичної допомоги.

Травми чоловікові наніс тернополянин, 1995 року народження – помічник депутата обласної ради. Конфлікт виник між чоловіками на проїжджій частині дороги. За попередньою інформацією, конфлікт між чоловіками виник через порушення правил дорожнього руху.

Потерпілий – заступник голови РДА, керуючи автомобілем Volkswagen Caddy, створив аварійну ситуацію. Він, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, на перехресті з Микулинецькою, не пропустив Mercedes Vito який їхав центральною дорогою.

Усе це спровокувало конфлікт. Водій Mercedes(у) вийшов з автівки і кілька разів через відчинене вікно вдарив в обличчя порушника. Останній також не стримався і ключем пошкодив скло опонента.

Правоохоронці встановлюють усі обставини розбірок і просять очевидців, які щось бачили чи зафіксували інцидент на відеореєстратори, повідомити за номером телефону: (098)953-91-01. Конфіденційність гарантується.