П’ятниця , 29.03.2024

На Тернопільщині зіткнулися два автомобілі “Рено” – восьмеро людей отримали травми (ФОТО)

Восьмеро людей отримали травми в результаті зіткнення двох автомобілів на Тернопільщині

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася у суботу, 20 липня, близько 21 години поблизу села Торське Заліщицького району. На автодорозі не розминулися автомобілі марок «Renault Logan» та «Renault Trafic».

За попередніми даними, 63-річний житель Борщівського району, керуючи автомобілем «Renault Logan», виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з «Renault Trafic». В результаті ДТП тілесні ушкодження отримали  водій легківки та двоє його пасажирів – 40-річна жінка та 18-річна дівчина.

Травми також зазнали 5 осіб, які перебували у мікроавтобусі, серед них  двоє неповнолітніх: 8-річний хлопчик та 15-річна дівчина.  Усіх потерпілих шпиталізували до лікарні. У них діагностували легкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Внаслідок зіткнення автомобіль «Renault Logan» згорів на місці пригоди, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

У водіїв відібрали кров для перевірки на вміст алкоголю. Подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ. Триває слідство.