Субота , 20.04.2024

У Тернополі кандидат від “Слуги народу” роздає виборцям яйця (ФОТО)

Нову політику обіцяє показати у владі партія “Слуга народу”, однак для того, щоб достукатись до сердець виборців її представники використовують все ж старі методи.

Так, у Тернополі кандидат від партії “Слуга народу”, заступник директора ПрАТ “Птахофабрика Тернопільська” Андрій Богданець вирішив у період виборчої кампанії зайнятися благодійністю – роздає потребуючим продукцію свого підприємства, а саме яйця.

Ну, що ж таким шляхом в українську політику ішов уже не один кандидат. Наразі відмінність від попередників тільки в тому, що замість традиційних гречки та олії виборцям роздають яйця.

“А ви кажете гречка, кури, голоси, нові обличчя. Все зміниться, стару систему на руїни.

Вже 51 чоловік отримав яйця від “слуги народу”. Напевне така лібертаріанська ідеологія говорити про зміну системи, а жити по-старому” – пише на своїй сторінці у Фейсбуці тернопільський журналіст Назарій Наджога.

Нагадаємо, заступник директора ПрАТ “Птахофабрика Тернопільська” Андрій Богданець зареєстрований кандидатом у народні депутати по виборчому округу №163 із центром у Тернополі. Андрій Богданець на цих виборах представляє партію “Слуга народу”.

Загалом на виборчому окрузі №163 зареєстрований 21 кандидат. Повний список претендентів читайте ТУТ

One comment

  1. так вже був у нас при владі один чоловік з тернопільської птахофабрики.