Субота , 20.04.2024

“Водій швидкої у стані алкогольного сп’яніння!” – виклик у Тернополі на “102”

З такого тривожного повідомлення почався у патрульних робочий день.

На службовий планшет надходить виклик заявника про те, що за місцем його проживання, а саме на вулиці Київській, у дворі будинку, водій автомобіля швидкої допомоги знаходиться в стані алкогольного сп’яніння. Уже через декілька хвилин патрульні прибули на місце. Обстеживши вулицю та прилеглі території, автомобіля виявлено не було.

Зв’язатись із заявником в телефонному режимі, не вдалося, оскільки він не відповідав на телефонні дзвінки, тому інспектори вирішили завітати до нього та з’ясувати усю інформацію.

Двері помешкання відчинив чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння і розповів патрульним про те, що ще 21 липня бачив автомобіль швидкої медичної допомоги і йому здалося, що кермувальник в нетверезому стані, тому сьогодні вирішив повідомити про цю подію.

39-річний тернополянин, за завідома неправдивий виклик, отримав постанову за ст. 183 КУпАП.

Загалом, від початку 2019 року, інспекторами управління патрульної поліції в Тернопільській області складено 86 адміністративних матеріалів за ст.183 КУпАП (Завідома неправдивий виклик спеціальних служб).

Шановні громадяни, набираючи номера телефонів екстрених служб та повідомляючи хибну інформацію, пам’ятайте про те, що ви можете ризикувати життям інших людей, які саме в цей час потребують допомоги❗️