Четвер , 18.04.2024

Зеновій Холоднюк допоміг землякові з коштами на лікування

Приватний підприємець з Гусятина Ірина Джаман висловила вдячність кандидатові в народні депутати у 166-му одномандатному виборчому окрузі Зеновію Холоднюку за надану землякові допомогу.

Це сталося після зустрічі кандидата до Верховної Ради з виборцями, яка відбулася в Гусятині 7 липня.

«У наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги, важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої. Але все ж таки вони є! Такою людиною є кандидат у народні депутати по нашому окрузі ХОЛОДНЮК ЗЕНОВІЙ ВАСИЛЬОВИЧ!

Особисто для мене це була незнайома мені людина, але 7 липня 2019 року він побував у Гусятині з передвиборчою програмою і концертом. Коли я побачила, як він спілкується з людьми в мене промайнула думка: А чого не підійти і не поговорити з ним про нашого односельчанина Дейкало Степана, який зараз на даний момент потребує матеріальної допомоги на лікування?

Зеновій Васильович уважно вислухав і вже на наступний день надав матеріальну допомогу у міру своїх можливостей, а також пообіцяв в подальшому посприяти з протезуванням, а це – найважливіше!», – написала пані Ірина у фейсбуці.

Вона від імені земляків подякувала Зеновію Холоднюку за допомогу.

«Зеновій Васильович! Щиро Вам дякуємо за допомогу і зичимо міцного здоров’я, щастя, добра, удачі і благополуччя! Хай Вам Бог посилає своє благословення на добрі справи! За добро воздасться Вам добром!!!», – додала пані Ірина.