Вівторок , 16.04.2024

Леонід Бицюра: “Вибори – це не тільки період технологій і змагань, це час формування та об’єднання думок”

Виборчі перегони в розпалі. До Парламенту тільки по Тернополю балотується аж 21 кандидат.

У кожного своя правда, свої гасла, програма, часто далека від реальностей, обіцянки. Люди розгублені. Побоюються: в передвиборчому хаосі найгостріші проблеми міста й країни просто заговоряться.

“Під час спілкування з тернополянами виникла ідея: а чому б нам,кандидатам у нардепи по Тернополю, не зустрітись і не обговорити власні програми? – зазначає єдиний кандидат у народні депутати України від об’єднаних сил націоналістів у Тернополі Леонід Бицюра. –  Упевнений – у них багато спільного, бо живемо в одному місті. Вибори завершаться. Переможе тільки один.

Тому важливо об’єднатись і вже під час парламентської кампанії сформувати спільне бачення та варіанти шляхів розв’язання найгостріших та найрезонансніших місцевих і всеукраїнських проблем. Знайти спільний тернопільський знаменник. Тоді народний депутат від Тернополя, зможе не втрачаючи час, одразу ж приступити до виконання обов’язків та бути корисним громаді, пропонуючи напрацьовані пакети змін до існуючих законів, чи вносячи свіжі”.

Різні кандидати по-різному відреагували на запрошення Леоніда Бицюри. Одні подякували й перепросили, зіславшись на зустрічі й справи, інші – просто промовчали. 3 липня у конференц-залі готелю “Тернопіль” було тільки двоє із 21-го кандидата.

“Під час обговорення вийшли на три пропозиції, доволі якісних, які ми обов’язково включимо в наш блок і транслюватимемо також від мого виборчого штабу і далі вже – у Верховній Раді, – констатував. –  Це ті питання, що потребують вирішення на рівні законодавства: або включення нових законів або зміни до існуючого законодавства. Це те, власне, що й було метою зустрічі”.

Тих кандидатів, котрі направду зацікавлені в розвитку міста й країни та пошуку спільного тернопільського знаменника, Леонід Бицюра чекає на черговій середовій зустрічі. Час та місце незмінні: 16.00, конференц-зал готелю “Тернопіль”. Слово за кандидатами.