П’ятниця , 19.04.2024

«Систему медичного забезпечення варто змінювати докорінно», – Зеновій Холоднюк

Кандидат у народні депутати у 166-му виборчому окрузі Зеновій Холоднюк переконаний у необхідності докорінної зміни системи охорони здоров’я.

Про це він заявив після зустрічі з медпрацівниками Гусятина і Копичинець.

«Сьогодні мав честь поспілкуватись з працівниками лікарень з Гусятина та Копичинець. Ці зустрічі ще раз запевнили мене, що варто докорінно змінювати систему медичного забезпечення», – написав кандидат до Верховної Ради в ОВО№166 Зеновій Холоднюк.

Він згадав про недостатність фінансування медичної галузі, не завжди комфортні умови праці та проживання лікарів та медичних сестер, мізерні зарплати медпрацівників. На думку політика, саме через це Україна втрачає найдорогоцінніше – здоров’я і життя своїх громадян.

«Все це спонукає мене ще більше працювати, аби змінити цю ганебну систему, щоб всі ми мали шанс на щасливе майбутнє здорової нації!», – додав кандидат у народні депутати.

Сьогодні мав честь поспілкуватись з працівниками лікарень з Гусятина та Копиченець.Ці зустрічі ще раз запевнили мене,…

Опубліковано Холоднюк Зеновій Понеділок, 15 липня 2019 р.

Нагадаємо, що Зеновій Холоднюк балотується до Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі №166 (Гусятинський, Теребовлянський, Бучацький, Монастириський райони).  Уродженець с. Улашківці Чортківського району, він уже понад десять років очолює Селянську партію України. Першочерговим завданням влади Зеновій Холоднюк вважає відродження українського села.