Четвер , 28.03.2024

У компанії «Контінентал» стартували жнива

У «Контінентал Фармерз Груп» розпочалась збиральна кампанія. Озимий ячмінь уже молотять на полях агрохолдингу у Львівській області, на кластері «Кам’янка-Бузька».

На черзі – озимі жито, ріпак, пшениця, а також яра пшениця. Всього по компанії запланована площа до збору складає 103 тис. га ранніх зернових культур на восьми виробничих кластерах.

«Це наша перша збиральна кампанія, яку “Контінентал” розпочинає в оновленому форматі, як єдиний бізнес. Ми стартували в заплановані терміни та повністю підготовлені і в операційному, і в технічному плані. Навесні ми суттєво поповнили наш технічний парк, у тому числі, й новою зернозбиральною технікою, яка уже працює в полях», – прокоментував Генеральний директор «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкен.

У поточному сезоні в агрохолдингу планують зібрати врожай озимого ячменю із площі 20,6 тис. га, озимого ріпаку – з 28,3 тис. га, озимої та ярої пшениці – відповідно, 46,6 і 7 тис. га, а також 400 га озимого жита.

Нагадаємо, 14 червня цього року компанії CFG та «МРІЯ», спільним інвестором яких є SALIC, оголосили про завершення процесу об’єднання бізнесів і почали працювати під єдиним брендом «Контінентал Фармерз Груп». Земельний банк нової компанії складає 195 тис. га у Тернопільській, Львівській, Хмельницькій, Чернівецькій та Івано-Франківській областях.