П’ятниця , 19.04.2024

Ірена Карпа: «Якби я жила на такій близькій мені Тернопільщині, не задумуючись голосувала би за Богдана Брича!»

Українська письменниця, співачка, журналістка, телеведуча Ірена Карпа підтримала кандидата від партії ВО «Батьківщина» на вибори до Верховної Ради України Богдана Брича.

«Якби я жила на такій близькій мені Тернопільщині, не задумуючись голосувала би за Богдана Брича!», – заявляє Ірена Карпа.

«…Знаю, як це нелегко – стояти на своїх принципах, не прогинатися, робити так, щоби лишити собі чисту совість і гарний по собі слід. Богдан Брич – мій друг іще з Майдану. Познайомилися випадково, як і всі ми тоді: вивозила пораненого Богдана в підпільний шпиталь. Власне, його приклад був одним із тих, як мало би бути: людина з народу, якій не байдуже було на долю співгромадян, пішла у самоврядування, аби щось змінити», – розповіла відома українська співачка.

За словами Ірени Карпи, її товариш – Богдан Брич, як і обіцяв, зробив сільську раду с. Гаї Шевченківські повністю прозорою і відкритою. Ця прозорість дала можливість людям бути причетними до всіх процесів, провести відкриті, повністю прозорі аукціони, на яких було виставлено на продаж право оренди земельних ділянок, що дозволило залучити до бюджету села 250 тис.гр., а це вже 25% бюджету села. Відремонтовано дороги, освітлення вулиць, спортзал, стадіон, хоровий клас, дитячий майданчик та інше.

Богдан Брич є членом партії ВО «Батьківщина» і балотується по округу №163 – це місто Тернопіль.