Середа , 24.04.2024

Де вигідно та смачно замовити їжу на дім? Звичайно ж у Сім’ї ресторанів Файного Міста

Місцеві знають, що немає потреби шукати якісь ресторани або сервіси з доставки, адже є мережа Файне Місто.

Сім’я ресторанів Файне місто

Декілька закладів, декілька концепцій, але душевність, незрівнянний смак і єдина доставка одні на всіх! У Файне доставка не лише смачна та швидка, а ще й вигідна, бо таких доступних цін ще годі й шукати.

Доставка їжі Тернопіль. Хто найсмачніше годує? Сім’я ресторанів Файного Міста!

Фактично кожна людина, яку цікавить доставка їжі у м. Тернопіль, знає, що дешевше, смачніше та якісніше, ніж у Файному, не буде у жодному іншому закладі! Якщо хочется добре провести час, треба обов’язково йти туди, але якщо ліньки або немає часу, завжди можна скористатися кур’єрським доставленням.

Чим особлива їх доставка їжі:

  • Легко замовляти, все меню є в онлайн-форматі.
  • Дійсно демократичні ціни.
  • Швидко доставляють страви Тернополем і навіть за місто.
  • Є безкоштовна доставка.
  • І найголовніше — дуже смачна кухня! Можна замовити декілька страв з різних закладів, а привезуть одним пакунком.

Файне Місто меню: чим поласувати у першу чергу?

Ця мережа ресторанів відома не лише своєю кухнею, привітним сервісом та супердемократичним цінником, але також інтересом до сучасних технологій! У Файне Місто меню є на сайті та в офіційному застосунку, через які дуже просто і зручно робити замовлення — весь ресторан у Вас на долоні! Що рекомендуємо поїсти:

  1. ПАБ — переважно традиційна українська кухня зі вкрапленнями європейських ноток. Ситний мисливський салат, сирна юшка з грибами (обов’язково разом з ароматним хлібом власного виробництва), легенда та головний улюблениць тернополян — панський дерун зі свинини, мегаситна пательня з м’ясом курки.
  2. Пасаж Адлера 13 — поєднання іспанської, мексиканської та американської кухонь. Особливо популярні бургери. Доставка у м. Тернопіль з Пасажу часто супроводжується саме цією стравою. BURGER TUNA з тунцем, BLACK БАФФАЛО з телятиною, BURGER WILD TURKEY 13 з індичкою, моцарелою та сиром фета. До кесадильї та бурітос можна обрати щось з коктейлів To GO.
  3. ЯНГ — паназіатська кухня в оригінальній подачі і без адаптування до звиклого смаку. Тут є не лише доставка суші, Тернопіль може обрати щось з вок-меню, японський рамен або в’єтнамьский фо бо, дуже смачні овочі кімчі та поке з лососем. Особливо радимо замовити рол Ахірю з качкою — такого у місті не готує більше ніхто!
  4. Паб Файне Місто

    КЛУБ — справжній гастрономічний ф’южн! Акцент на італійській кухні. Маргарита ді поло (куряче філе-гриль з пармезаном та моцарелою), найніжніші тортеліні з грибами, ідеальна карбонара та чіз-кейк з пюре маракуйї. Доставка з КЛУБУ Файного розбудить у Вас справжнього пристрасного італійця!

Ознайомитися з умовами доставлення, вартістю страв та зробити замовлення можна на сайті або через додаток.

Неодмінно знайдіть час і зрештою відвідайте ці чудові заклади, що вже стали своєрідною візитівкою Тернополя!