Середа , 24.04.2024

Жіноче взуття на осінь – які матеріали обрати?

Осінь надзвичайно перемінлива: яскраве тепле сонце в одну мить може змінити злива або сильний вітер.

Саме тому варто підготуватися до цієї пори максимально відповідально і придбати таке осіннє взуття, що не лише гідно витримає непогоду, але також підкреслить вишуканий стиль своєї власниці.

Яке купити жіноче взуття на осінь?

Перед тим, як купити жіноче взуття, переконайтеся у його надійності та якості. Ми рекомендуємо надавати перевагу натуральним матеріалам, адже вони більш зносостійкі, краще адаптуються під форму стопи.

Не забудьте перевірити, наскільки еластичною є підошва, чи рівні шви, переконайтеся у відсутності стороннього хімічного запаху. На осінь варто обрати наступні матеріали:

  • Замша.
  • Натуральна шкіра. Жіноче шкіряне взуття найкраще адаптується до погодних змін, не боїться вологи і температурних перепадів, тому зверніть на нього першочергову увагу.
  • Нубук.
  • Текстиль.

На сезон осінь-2019 обов’язково варто мати у своєму гардеробі наступне взуття жіноче:

  • Кросівки кольорові та білі на масивній підошві.
  • Челсі лаконічного дизайну, кольору марсали, з синім підтоном, коньячного відтінку та класичні чорні.
  • Туфлі дербі жіночі у мінімалістичному стилі, з гладкої шкіри та декоративною фурнітурою.
  • Масивні та грубі черевики. Маскулінність та стиль мілітарі знову актуальний. Можете замовити, наприклад, дезерти та мартінси на шнурівці.
  • Туфлі оксфорди жіночі купити також рекомендуємо. Вони чудово пасують до різного одягу, доречні до ділового луку.

Де можна придбати модне взуття гарної якості? Нижче ловіть від нас чергову корисну рекомендацію.

Інтернет-магазин жіночого взуття CrocusCity: чому вигідно купувати взуття саме тут?

По-перше, це відомий інтернет-магазин жіночого взуття, який українки вже давно полюбили. По-друге, всі моделі виготовляються на українських фабриках, тому співвідношення ціни та якості завжди оптимальне. По-третє, магазин допомагає суттєво заощаджувати своїм клієнтам, влаштовуючи сезонні сейли, даруючи гарні знижки постійним покупцям.

Чималий асортимент онлайн-магазину дозволяє вибрати взуття на будь-який смак: черевики челсі жіночі, витончені оксфорд та дербі-шуз, зручні кроси. Різноманіття кольорів та дизайнів доповнюється чудовим вибором фасонів, можна обрати моделі на пласкій підошві та підборах.

Крокус — магазин взуття, що дбає про якість кожної пари, її актуальність та відповідність сучасній моді.

Окрім того, всі черевики і туфлі дуже зручні, тому Ваша осінь буде наповнена лише комфортними та приємними прогулянками.

Замовляючи там жіночі черевики з натуральної шкіри, Ви робите правильну інвестицію у себе та свій стильний зовнішній вигляд, адже висока якість пошиття виробів дозволяє носити їх не один сезон, тому це дійсно вигідна покупка.

Вже зовсім скоро настане осінь, тому не проґавте можливість оновити свій гардероб стильним взуттям!