Вівторок , 16.04.2024

Мобільна фотографія – час обирати штатив для смартфона

Мобільна фотографія впевнено і стрімко увійшла в наше життя. Сьогодні майже у кожного є смартфон, він зручний, неважкий і завжди під рукою.

вибір штативів для смартфонів та айфонівА це значить, що зробити знімок не складає особливих труднощів. До того ж якість фотографії забезпечується на високому рівні. Але, як для фотоапарата, так і для телефону також потрібні аксесуари, щоб зробити зйомку простішою та більш різноманітною.

Одним із таких аксесуарів є штатив для телефонів.  Широкий вибір штативів для смартфонів та айфонів можна знайти у фотомагазині Вточку – https://vtochku.com.ua/portativnaya-i-bytovaya-tekhnika/kreplenija-i-derzhateli/shtativy-dlya-smarfonov-i-iphone

Тут представлені товари відомих виробників за доступними цінами.

Штатив для телефонів необхідний для того, щоб зробити зйомку більш простішою, різноманітною та щоб отримати кращу якість фотографії.

Наприклад, ви знімаєте вночі або у вечірніх сутінках. У такій ситуації треба збільшити значення витримки, але є нюанс – під час зйомки з рук смартфон буде тремтіти і фото вийде трішки розмитим.

Дещо схожа проблема виникне і під час зйомки панорамних фото. Потрібно зробити кілька кадрів, повертаючи камеру у горизонтальній площині. Але рука злегка гулятиме вверх-вниз і знову ж таки виникне та сама проблема з якістю фото.

В обох випадках на виручку прийде штатив – за необхідності смартфон можна або чітко зафіксувати і тримати у статичному положенні, або повертати тільки горизонтально чи тільки вертикально.

Отож, штативи до смартфонів не тільки полегшують зйомку, але й дозволяють отримати фото більш кращої якості. Окрім цього цей аксесуар необхідний під час відеозйомки, щоб зняти ефект тремтіння руки.

Штатив до смартфона швидко завоював свою популярність і на рівні з “селфі-палкою” входить до числа найнеобхідніших аксесуарів.

Штатив легкий, компактний і простий у використанні. Завдяки незначним габаритам, його завжди можна носити з собою – поміщається навіть у кишені, не кажучи вже про сумочку чи рюкзак.

Особливо популярний гнучкий штатив – кожна його ніжка складається із ланок, які рухомі відносно одна одної. Таким чином, йому можна задати потрібне положення – закріпити за спинку стільця, за трубу, за гілку дерева тощо.

Щоб купити штатив для телефону, не потрібно володіти якимись специфічними знаннями. Затискач, який утримує смартфон, налаштовується під ширину гаджета. Широка кольорова гама дає можливість задовольнити найвибагливіші смаки.

Кілька слів варто зауважити про штатив для айфона. Основна їх відмінність – наявність кріплення для конкретної моделі. Наприклад, штатив для iphone Manfrotto оснащений стильним жорстким бампером для iPhone 6 і стандартною триногою.

У всіх інших випадках – для продукції Apple можна користуватися моделями з універсальним кріпленням.

У магазині vtochku.com.ua можна вибрати і купити штатив для смартфона чи айфона з доставкою по Києву та інших містах України, використовуючи післяплату або передплату, в залежності від того як Вам зручно.