П’ятниця , 29.03.2024

Навіщо розміщувати рекламу в цифрових журналах

Статистика запевняє, що практично усі дорослі читають журнали і все частіше на улюблених гаджетах.

Людство стало мобільним, а масове використання смартфонів та планшетів збільшило популярність цифрового контенту. Сьогодні кожен десятий власник мобільних пристроїв користується журнальними додатками у таких категоріях як новини, lifestyle, здоров’я і фітнес.

Переваги digital-маркетингу

Статистичні дані підтверджують стрімко зростаючу чисельність споживачів, які бажають поглинати інформацію у формі публікацій онлайн-видань:

  • після завантаження цифрової версії 80% користувачів відвідує веб-сайт, сторінку в соціальних мережах або рекомендує журнал друзям та членам сім’ї;
  • кожен десятий власник гаджетів щодня читає онлайнові видання і майже половина користувачів компактних пристроїв робить це один раз на місяць.

Для маркетологів дані статистики означають величезні переваги розміщення реклами в цифрових журналах, яким немає рівних в інших медіа-каналах:

  • відсутність витрат на папір, друк додаткових сторінок, логістику і втрати, пов’язані з непроданими екземплярами;
  • можливість відправляти контент незалежно від місцезнаходження читача в момент публікації цифрового видання.

А головне – онлайнові журнали не «вбивають» паперові аналоги. Володіння цифровою версією не заважає читачам купувати друковані копії. Це підтверджує нове інтелектуальне lifestyle-видання eventukraine.com, яке можна читати онлайн або на папері. Журнал пропонує безліч ідей для захоплюючого дозвілля і робить наочною інформацію про стилі, здоров’я, красу, технології та подорожі. 

Кожен розділ містить огляди тенденцій та захоплюючі інтерв’ю з ретельно відібраними шанованими фахівцями в певних сферах життя. Експерти дають корисні поради про те, де замовляти веганську їжу, як підтримувати здоров’я душі і тіла, зберігати водний баланс або правильно харчуватися, щоб довго не старіти.

Журнал створений для активних людей. На його онлайнових сторінках ви знайдете анонси книг, фільмів, концертів, театральних вистав, виставок, фестивалів та спортивних подій, які дозволять весело провести вихідні.

Корисні статті, прикрашені якісними фотознімками, познайомлять вас з інноваційними гаджетами, топовими туристичними напрямками, безкоштовними онлайновими курсами і кращими ресторанами Києва. Хочете бути гуру дозвілля? Читайте інтелектуальне lifestyle-видання для енергійних людей!