Четвер , 25.04.2024

Трагедія на Тернопільщині: багатотонний самоскид забив на смерть жінку, протаранив огорожу і зупинився у пожежній частині (ФОТО)

Аварія трапилася у Чорткові близько 19-ї години п’ятниці, 4 жовтня.

Спускаючись з крутого схилу по вулиці Незалежності, у вантажівки МАЗ швидше за все відмовили гальма. Водій, проте, спромігся спрямувати некероване авто у проїзд, де за світлового дня паркуються машини побіля собору Верховних апостолів Петра і Павла. На своє нещастя, по тротуару в той час саме проходила 60-річна жінка, яка й потрапила під колеса залізного монстра, пише “Чортків.Сіті”.

Дорогою повністю завантажений автомобіль протаранив муровану огорожу, серйозно пошкодивши ще кілька легківок, і зупинила його лише стіна пожежної частини.

 Фото Любомира Габруського

Можна собі уявити, яких жахливих масштабів могла набрати трагедія, якби це сталося не у вечірній час, а кількома годинами раніше, коли тут завше багатолюдно. Хоча й без того передчасно обірвалося життя жінки, хтось втратив рідну людину, колегу.

Фото Любомира Габруського

Фото Любомира Габруського

Скільки разів на цьому злощасному перехресті уже траплялися подібні аварії, навіть з багатьма жертвами! Виникає й питання: чому тут опинився багатотонний самоскид, коли з усіх боків міста стоять заборонні знаки для руху великогабаритного вантажного транспорту.