Вівторок , 19.03.2024

Шахтар ледь не програв у Харкові загребському Динамо (ВІДЕО)

Донецький Шахтар вчора, 22 жовтня, у Харкові приймав загребське Динамо. Матч завершився із рахунком 2:2.

Шахтар, гол, Коноплянка

Старт поєдинку видався доволі оптимістичним для гірників. Вони жваво розпочали гру і уже на 16-ій хвилині повели в рахунку – після розрізної передачі Марлоса гол забив Євген Коноплянка.

Втім, футболісти хорватської команди дуже швидко оговталися і зрівняли рахунок – на 26-ій хвилині гол у ворота П’ятова забив Ольмо.

Перший тайм завершився з рахунком 1:1, а у другій половині зустрічі команди забили ще по одному м’ячу. Щоправда, цього разу хорвати відзначилися першими.

На 58-ій хвилині після подачі з кутового Андрій П’ятов у воротарському майданчику порушив правила проти суперника, суддя вказав на 11-метрову позначку.

Оршич на 60-ій хвилині реалізував пенальті, поціливши у праву “дев’ятку” – 1:2.

Після другого пропущеного м’яча тренер гірників зробив подвійну заміну, і незабаром це дало результат.

На 75-ій хвилині захисник гірників Додо, який вийшов на поле замість Болбата, врятував свою команду від поразки. Він вдало підключився до атаки, обіграв загребського захисника в індивідуальній боротьби та зумів забити гол у ворота Динамо.

2:2 – остаточний підсумок матчу.

В іншому матчі групи С Манчестер Сіті вдома розбив Аталанту – 5:1. У складі італійської команди з пенальті відзначився Малиновський.

Після трьох турів у групі С лідирує Манчестер Сіті – 9 очок, загребське Динамо та донецький Шахтар мають у своєму активі по 4 очки. В Аталанти наразі 0 очок.

Шахтар свій наступний матч проведе 6 листопада в гостях проти загребського Динамо.