П’ятниця , 19.04.2024

Шоу Цирку Сонця в Україні

Цирк – це мистецтво, казка і вічне свято. З дитинства нам подобалося відвідувати цирк з батьками, подорослішавши, ми йдемо туди зі своїми дітьми.

цирк

Яскраві образи, акробатичні трюки, смішні костюми – калейдоскоп вражень і емоцій. Який цирк знаменитий у всьому світі і вважається кращим? Думаю, багато хто відразу ж скажуть: Цирк дю Солей. Взимку знаменитий цирк відвідає Україну, він дасть п’ять концертів з унікальною програмою.

Цирк дю Солей не має вікових обмежень, у будь-якому віці люди вірять у дива, тому відвідайте Палац Спорту в лютому разом з сім’єю. Квитки купуйте заздалегідь, адже це грандіозне шоу багато хто хоче відвідати. Займайте кращі місця і приготуйтеся відправитися в країну фантазій і мрій.

Цирк Дю Солей: цікаві факти

  • Цирк виділяється на тлі інших незвичайними трюками, яскравими костюмами і відсутністю тварин. Так, творець цирку відразу відмовився використовувати дресированих тварин на виступах. Але тварини в цирку все ж є: їх роль виконують люди, за допомогою гриму і костюмів. Талановиті акробати роблять неймовірні трюки, все це гармонійно поєднується з музикою і спецефектами. 
  • Колись у трупі було всього лише 50 осіб, зараз колектив налічує 4 тисячі осіб. Це один з найбільших цирків у світі, він гастролює по всьому світу, а колективи виступають в декількох країнах одночасно.
  • Шоу Цирку Дю Солей називають легендарними, їх історії несуть глибокий сенс. Одна з вистав навіть отримала нагороду “Еммі”. Раніше циркове мистецтво не вважалося серйозним, але з появою “цирку сонця” це кардинально змінилося.
  • Багато дітей і дорослих бояться клоунів, але в цирку Дю Солей клоуни дійсно забавні і милі, ви залишитеся задоволені їх перфомансами.
  • У цирку є спеціальна база, де вони тренуються виконувати трюки. Багато артистів потрапляли в колектив завдяки участі в шоу талантів. Грим кожен актор накладає собі самостійно. 
  • Виступи цирку проходять без слів, щоб не було мовного бар’єру, але це ніяк не впливає на враження від захоплюючих історій.
  • Цирк Дю Солей виступав на врученні премії “Оскар” і “Греммі”, а також відкривав Євробачення в Москві. 
  • Сама назва дуже символічно для засновника і існує кілька версій його походження. Перша стверджує, що назва отримана через незабутні враження Лаліберте від відпочинку на Гаваях. Згідно з другою – засновник при прийнятті важкого рішення, йшов милуватися заходом сонця, тобто сонце допомагало йому вийти зі скрутної ситуації.

Cirque du Soleil. CRYSTAL

Вперше за історію існування цирку, колектив дає феєричне льодове шоу з використання акробатики, фігурного катання та екстремальних видів спорту. Це видовище не можна пропустити. Це шоу сподобається дорослим і дітям. Захоплюючі пригоди дівчини, яка намагається знайти себе і виповнити свою мрію. Цирк Дю Солей підготував щось неймовірне для глядачів. Квитки швидко розкуповуються, адже такого пропустити ніхто не може.