П’ятниця , 29.03.2024

Силовики так розсмішили Зеленського, що він захотів жити на Тернопільщині (ВІДЕО)

Напередодні візиту до Тернополя президента Володимира Зеленського силовики області затримали дві фури, які перевозила контрафактний алкоголь.

Глава держави розсміявся, коли почув про таку активну боротьбу з тіньовим спиртом якраз перед його приїздом.

Нагадаємо, у п’ятницю, 1 листопада, Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Тернополя представив нового голову ОДА та провів нараду з питань розвитку спиртової галузі України.

За словами президента, сьогодні 55% виробництва спирту в Україні перебуває в тіні. Відтак, під час наради було заслухано керівників силових структур області, які доповідали про результати боротьби із тіньовим обігом спирту (відео починаючи з 3 хв. 17 сек – ред).

Очільник обласного управління СБУ повідомив, що робота в даному напрямку ведеться і, наприклад, в ніч з 31 жовтня на 1 листопада, на території області було затримано дві фури, якими перевозили контрафактний алкоголь на суму близько 2,5 млн. гривень.

Почувши про це, Зеленський розсміявся.
“Ага, сьогодні вночі. Так співпало, я впевнений. Тобто випадково, у такий день…” – посміхнувся президент.

Доповідаючий згодом додав, що також у цю ж ніч на території області викрито МАФ, у якому зберігали 10 тонн контрафактного спирту.

Після цього Президент України Володимир Зеленський знову засміявся.
“Ну ось, тільки за одну ніч ми заробили кілька мільйонів. – сказав він. – А скільки ви сьогодні просили на дороги? ”.

Після паузи Володимир Зеленський додав:
“Я так дивлюся, що нам тут треба трохи пожити на Тернопільщині. Тоді з’являться гроші і на ремонт доріг і людям на зарплати…”.