Вівторок , 16.04.2024

Житель Тернополя продав ноутбук за 1000 сувенірних доларів

Жертвою шахрайства став тернополянин, який в мережі Інтернет продавав ноутбук

ноутбук

Заволодіння чужим майном шляхом обману чи зловживання довірою інкримінують працівники Тернопільського відділу поліції двом підозрюваним 1994 та 1998 років народження.

Молодики обшахраювали тернополянина привласнивши його дороговартісну техніку, інформують у відділі комунікації поліції Тернопільської області, передає Терноград.

Як розповів потерпілий, він в мережі Інтернет продавав ноутбук «MacBook». Згодом до нього зателефонував чоловік й запропонував зустрітися, аби оглянути й придбати товар. На зустріч прийшло двоє молодиків, які перевірившись в справності техніки передали тернополянину готівку в розмірі 1000 американських доларів. Через деяких час заявник оглянув кошти й зрозумів, що вони сувенірні. За допомогою звернувся до поліцейських.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що протиправне вчинили уродженці Дніпропетровської та Чернівецької областей.

Їх затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі працівникам поліції відомо, що підозрювані причетні ще до двох аналогічних злочинів, які вони вчинили на території обласного центру.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України. Триває слідство.