Субота , 20.04.2024

Купити каву в зернах – вигідна пропозиція від компанії Ambassador Fresh

Кава – це напій, що виготовляється зі смаженого насіння однойменної рослини.

кава в зернах – Ambassador Fresh

У світі налічується близько 90 видів сортів кави. Процес приготування кави складається з трьох етапів: спочатку збирають і перемішують зерна, потім зерна кави ретельно обсмажують і після цього розмелюють їх до потрібної фракції.

Аромат і насиченість кави залежать від виду рослин з яких збираються зерна, тому етап збору та змішування зерен дуже важливий при отриманні кави потрібного смаку. Залежно від ступеня обсмажування кава змінює свій колір від світло-коричневого до темно-коричневого, а також змінює свій смак.

Грубість помелу кави вибирають в залежності від того яким способом і в яких кавових машинах його будуть варити. Мелена кава поступово втрачає свої смакові якості і стає вже не такою насиченою, тому готувати її потрібно незадовго після помелу. А відтак корисніше купувати каву в зернах.

Замовити свіжо обсмажену каву якісних моно-сортів або оригінальні кавові бренди, вирощені на найвідоміших плантаціях у всьому світі, можна у мануфактурі Ambassador Fresh.

Із повним переліком пропозицій можна ознайомитися в каталозі компанії. У зручний для Вас час Ambassador Fresh запропонує Вам широкий вибір ароматної кави, створеної досвідченими і професійними кавовими експертами!

Доставка здійснюється оперативно і у зручний для клієнта спосіб – на вашу адресу чи до відділення Нової Пошти. Обробка всіх замовлень здійснюється з понеділка по п’ятницю, крім вихідних та святкових днів.

Як відомо, кава підбадьорює і робить сприятливий вплив на організм у випадку помірного споживання – не більше 2 чашок кави в день. Цей напій, що бадьорить, захищає зуби від карієсу і позитивно позначається на роботі кишечника.

Кава знижує ймовірність настання хвороби Альцгеймера і Паркінсона, знижує ймовірність настання цукрового діабету і цирозу печінки. Також побутує думка, що помірне споживання кави населенням знижує загальну смертність. Окрім цього кава покращує настрій, проганяє втому, посилює увагу і розумову діяльність. Тож гарного Вам і бадьорого настрою!