П’ятниця , 29.03.2024

Робота у Тернополі: 10 вакансій із найбільшою зарплатою

Тернопільщина традиційно пасе задніх за рівнем середньої заробітної плати у регіонах країни.

робота тернопіль

Втім, як виявляється, у місті та області все ж таки трапляються вакансії із заробітною платою від 10000 гривень, пише Терноград.

Наразі ж пропонуємо Вашій увазі ТОП-10 вакансій, розміщений на сайті Work.ua впродовж останнього тижня.

  1. Пневматик, авто електрик вантажних автомобілів

Зарплата – 40000 грн., Автопалац, м. Тернопіль

Обов’язки – ремонт електрообладнання; встановлення додаткового обладнання; виявлення недоліків електросистеми автомобіля.

Вимоги – досвід роботи в автомобільній сфері; знання технології технічного обслуговування і ремонту автомобіля; знання будови автомобіля і принципів роботи його вузлів і агрегатів.

  1. Керівник відділу супроводу клієнтів

Зарплата – 40000 грн., ТОВ “Волошин”, м. Тернопіль

Вакансія для кандидатів з високою клієнтоорієнтованістю, управлінськими навичками та досвідом роботи в сфері обліку та середовищі 1С:Підприємство!

Основні обов’язки – організація і здійснення інформаційно-технологічного супроводу клієнтів з питань роботи з програмним забезпеченням лінійки 1С:Підприємство, розвиток напрямку супроводу клієнтів, управління командою відділу.

Основні вимоги: хороші знання як мінімум однієї конфігурації 1С:Підприємство, грунтовні знання і навички бухгалтерського і податкового обліку, розуміння предметних областей бізнесу (бухгалтерський, податковий облік, управлінський/аналітичний облік, бізнес-процеси, виробництво, тощо).

  1. Майстер з ремонту двигунів вантажних автомобілів

Зарплата – 35000 грн., Автопалац, м. Тернопіль

Вимоги – досвід роботи в ремонті двигунів; знання будови автомобіля і принципів роботи його вузлів і агрегатів.

  1. Керівник відділу продажу

Зарплата – 30000 грн., ТОВ Технології Смаку, м. Тернопіль

Обов’язки – управління відділом продажу, відрядження разом з менеджерами в регіони, контроль своєчасного повернення дебіторської заборгованості

Вимоги до кандидата – чоловік віком 30−55 років, досвід роботи на керівній посаді.

  1. Керівник філії

Зарплата – 26000 грн., Неском, м. Тернопіль

Обов’язки керівника філії, яка займається гуртовою торгівлею – виконання доведеного плану продаж, підтримка наявної клієнтської бази та пошук нових клієнтів.

  1. Машиніст екскаватора

Зарплата – 20000-25000 грн., ПАТ “Тернопільський кар’єр”, м. Тернопіль

 “Тернопільський кар’єр” шукає працівників для роботи на гідравлічних екскаваторах Volvo.

Вимоги  досвід роботи на гідравлічному екскаваторі від 3-х років, навички роботи машиністом екскаватора з масою більше 34 т, відкриті категорії D1 (екскаватор з об’ємом ковша до 4 куб. метрів.)/ D2 (екскаватор з об’ємом ковша понад 4 куб. метрів).

Робоче місце – село Максимівка Збаразького району.

  1. Торговий представник з авто

Зарплата – 22000 грн., Козацька смакота, м. Тернопіль

Потрібні молоді комунікабельні, енергійні люди. Досвід роботи не обов’язковий. Власне авто обов’язково для представника по області.

  1. Торговий представник з авто

Зарплата – 20500 грн., ТОВ “Рошен-Поділля”, м. Тернопіль

Компанія надає офіційне працевлаштування, високу заробітну плату (зі зрозумілою та прозорою системою нарахування), амортизація автомобіля (не входить в розмір з/п), заправка на АЗС WOG.

Вимоги до кандидатанаявність власного автомобіля, освіта вища, не закінчена вища (готові взяти студента), водійське посвідчення категорії В.

  1. Викладач англійської мови

Зарплата – 20000 грн., Бонус, м. Тернопіль

Міжнародна онлайн-школа англійської мови EnglishDom пропонує дистанційну роботу Skype. Робота  з дому, всі уроки 1 на 1 зі студентом, тривалість одного уроку – 50 хвилин.

  1. Головний бухгалтер

Зарплата – 20000 грн., Фенікс-Консалт, м. Тернопіль

Приватний підприємець на загальній системі оподаткування шукає Головного бухгалтера. Кількість осіб в підпорядкуванні — 10. Вид діяльності — оптова — роздрібна торгівля.

Вимоги навики роботи на усіх ділянках бухгалтерського, податкового та управлінського обліку; знання українського законодавства в сфері бухгалтерського та податкового обліку, регулярне оновлення своїх знань; впевнений користувач ПК (офісні програми), знання 1С8 та УТП, Excel та принципу роботи з РРО.