Субота , 20.04.2024

Скандалив і погрожував розправою: на Тернопільщині сімейного дебошира “загребли” ще й за наркотики (ФОТО)

Виїхавши на повідомлення про сімейний скандал, співробітники Збаразького відділення поліції виявили у жителя райцентру речовину, схожу на наркотичну. Згорток поліцейські вилучили та направили на експертизу.

До збаразьких поліцейських за допомогою звернулася місцева жителька. Жінка повідомила, що її чоловік вчиняє скандал і погрожує розправою. На виклик виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події поліцейські виявили місцевого жителя, який поводив себе неадекватно. Зі слів дружини, її чоловік перебував у стані сп’яніння. У нього поліцейські виявили згорток з речовиною, схожою на наркотичну.

Що за речовина була в пакунку стане відомо після проведення експертизи.

Даний факт правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309. Стосовно дебошира також складено адмінпротокол за статтею 173-2 КУпАП – вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування.
© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/u-simejnogo-deboshira-policzejski-viluchili-zgortok-z-rechovinoyu-sxozhoyu-na-narkotichnu/