Четвер , 28.03.2024

У Тернополі злочинець посеред магазину витягнув зброю і погрожував вбивством

Підозрюваний у крадіжці зловмисник погрожував охоронцю супермаркету вбивством.

Кримінальне провадження за частиною першою статті 129 ККУ слідчі Тернопільського відділу поліції розпочали щодо 38-річного мешканця одного з сіл Тернопільського району. Зловмисник погрожував пістолетом охоронцю супермаркету, коли той впізнав у ньому крадія.

28 та 30 листопада в одному із мережевих торгових закладів було скоєно крадіжки продуктів харчування. Про це співробітники маркету повідомили правоохоронців. 3 грудня охоронець помітив чоловіка, який потрапив в об’єктив камер спостереження під час вчинення попередніх крадіжок. Аби не дати зловмисникові знову вчинити протиправне, працівник охорони намагався затримати його до приїзду поліції. Та реакція лиходія була непередбачуваною: той вийняв з кишені предмет, схожий на пістолет, і став погрожувати вбивством.

Поліцейські прибули на місце злочину оперативно. Зброю, якою погрожував 39-річний крадій, вилучили. Тепер зловмиснику доведеться понести відповідальність не лише за вчинення майнових злочинів, а й за погрозу вбивством. Досудове розслідування триває.