Середа , 24.04.2024

Вибір страв на доставку, який вразить будь-кого! Доставка їжі від Файного Міста

Багато тернополян погодиться, що найкраща доставка їжі в м. Тернопіль – це Файне місто.

доставка Файне містоДоставка від Файного – це незмінна якість, смачні страви, великий вибір та вигідні ціни.

Доставка їжі Тернопіль: які страви пропонує Сім’я ресторанів Файного Міста

Замовити їжу на доставку можна відразу з чотирьох закладів мережі, кожен з яких має свою концепцію та фірмові страви:

– Паб Файне Місто. Заклад славиться своїм панським деруном з куркою або свининою, величезними м’ясними пательнями, куркою в беконі, варениками з вишнями та з солоним сиром. Завдяки своїм великим порціям, смачним стравам та доступним цінам, найпопулярніша доставка обідів в м. Тернопіль – це Паб Файного. Кур’єрська служба здійснює доставку щодня з 11:00 до 23:30.

– Клуб Файного Міста. Заклад популярний своєю італійською кухнею – смачною пастою, неперевершеними тортеліні та фетучіні, моцарела фрі, оригінальні та ситні салати. Також у Клубі Файного чудові десерти. Доставка здійснюється кожного дня з 11 до 23.30.

– Бар Пасаж Адлера 13 – це традиційні страви мексиканської та американської кухонь. І найбільшим попитом у закладі користується швидка доставка бургерів в місті Тернопіль. Найширший вибір різноманітних бургерів – від популярного подвійного бургера із двома соковитими котлетами до екстравагантного бургера із хурмою, сиром та солоною карамеллю. Хто не куштував бургера із Пасажу, той взагалі, можна сказати, його не їв. Доставка із бару працює щодня із 12 до 23.30.

– Ресторан паназіатської кухні ЯНГ. Оригінальні й колоритні страви східних країн у ЯНГу представлені у всій красі. Пікантні соуси, запашні спеції й цікаві поєднання – це варто спробувати кожному. Та тим не менш, найбажанішою стравою на доставку є популярні зараз суші-роли. В ЯНГу їх великий вибір, до того ж є не лише звичні позиції, а й унікальні авторські суші, яких ви не спробуєте більше ніде. Суші в закладі готуються з великою кількістю начинки із свіжих та якісних інгредієнтів. Замовити суші та інші азіатські страви у ЯНГу можна щодня з 14 до 23.30.

Як замовити їжу Тернопіль?

Щоб скористатися послугою доставки їжі від Файного міста, оберіть зручний для вас спосіб замовлення:

– За номерами телефонів: 098-055-77-11, 068-055-77-11 або 0352-51-94-44.

– На сайті fainemisto.com. В розділі Файне місто меню обираєте бажані страви та оформляєте доставку.

– Через зручний мобільний додаток.

– Особисто у закладі, вказавши адресу і бажаний час доставки.

Мінімальна вартість замовлення для доставки – 200 грн. по місту і 300 грн. – за межі міста. Вартість доставки складає 30 грн. по місту і 50 грн. за містом. А безкоштовна доставка їжі Тернопіль можлива при замовленні страв на суму від 450 грн.