Четвер , 18.04.2024

Основні критерії вибору футболок з натуральних тканин

Футболка з натуральної тканини є практичним і функціональним доповненням будь-якого гардероба — не важливо, превалюють там сукні та ділові костюми, або максимально практичний і універсальний одяг.

футболки FatlineУ літні спекотні дні футболка стане вашим основним елементом одягу і основою для створення неповторного стилю, а в зимову холоднечу буде основою для побудови затишного і теплого лука, якому не страшні навіть найнижчі температури.

Одними з найбільш популярних останнім часом є футболки від компанії Fatline. Вони відрізняються високою якістю, якого вдалося досягти професійною працею кращих експертів у сфері пошиття одягу для широкої аудиторії. Футболки компанії є найбільш практичними, надійними і універсальними елементами гардеробу, придатними практично для будь-якого гардеробу.

Найширший асортимент футболок компанії Fatline можна знайти за посиланням — https://www.fatline.com.ua/man.html. Переходьте, та знайдіть найпідходящу модель футболки саме для себе вже сьогодні, за найоптимальнішими цінами. 

Дуже важливо правильно підібрати футболку по фігурі, адже різноманітність фасонів і крою дуже велика. Якщо у вас досить розвинена мускулатура і широкий торс, тоді і футболку варто вибрати еластичну і облягаючу. Для чоловіків з невеликим животиком прекрасним вибором будуть просторі футболки або оверсайз моделі. Зокрема, останнім часом зріс попит на одяг великих розмірів, зважаючи на практичність і універсальність використання таких моделей.

футболка Fatline

Ні для кого не секрет, що жінки можуть годинами вибирати собі гардероб. З футболками все те ж саме — в магазині очі можуть розбігтися від такого вибору. В першу чергу, увагу варто звертати на бавовняне і футболки з поліестеру — їх якість, як правило, вище, ніж у виробів з інших матеріалів. Для початку, уважно перевірте якість швів — проведіть по виворітного стороні футболки, перевіривши відсутність стирчащих ниток і пропусків в швах.

Непоганим вибором буде і футболка з льону або віскози. У будь-якому випадку, при виборі футболки, обов’язково перевірте бірку, на якій вказано склад тканини і основні рекомендації та обмеження по догляду за одягом. Якщо ви хочете зберегти новий вид футболки надовго — уважно дотримуйтесь рекомендацій і вибирайте делікатний режим прання.

Обов’язково перевірте еластичність футболки — наприклад, в магазині, візьміть футболку і трохи розтягніть її уздовж, а потім поперек, а подивіться, як швидко тканину стягнеться до початкових розмірів. Якщо футболка швидко приймає первісну форму, тоді все добре і така футболка виготовлена ​​з максимально якісних матеріалів.